ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Препараты для красивых волос A38ef70d209bПрепараты для красивых волос 8f6f3c29d6d6

Приєднуйтесь до форуму! Це швидко і просто!

ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Препараты для красивых волос A38ef70d209bПрепараты для красивых волос 8f6f3c29d6d6
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Препараты для красивых волос

+7
Bear25
валентина
Edvard
Дівча
mirusa
парижанка
ProstoCar
11 користувачів

:: ІНШЕ :: ІНШЕ

Перейти донизу

Препараты для красивых волос Empty Препараты для красивых волос

Повідомлення автор ProstoCar Ср Лют 24, 2021 11:10 pm

Посоветуйте, пожалуйста, какие витамины или БАДы вы принимаете, чтобы волосы и ногти были здоровыми?
И есть ли комплекс унисекс, которые подходит как женщинам, так и мужчинам?
ProstoCar
ProstoCar
ПЕРЕХОЖЫЙ
ПЕРЕХОЖЫЙ

РЕПУТАЦІЯ : 5

Повернутися до початку Перейти донизу

Препараты для красивых волос Empty Re: Препараты для красивых волос

Повідомлення автор парижанка Ср Лют 24, 2021 11:23 pm

Я вообще не верю никаким витаминам или другим препаратам. Сейчас наловчились делать всякие пустышки и подделки, которые продают в аптеках за большие деньги. Лучше уж правильно питаться и следить за здоровьем.
парижанка
парижанка
ПЕРЕХОЖЫЙ
ПЕРЕХОЖЫЙ

Повідомлення автор mirusa Ср Лют 24, 2021 11:52 pm

ProstoCar пише:Посоветуйте, пожалуйста, какие витамины или БАДы вы принимаете, чтобы волосы и ногти были здоровыми?
И есть ли комплекс унисекс, которые подходит как женщинам, так и мужчинам?
Мы с мужем стараемся вести здоровый образ жизни, питаемся правильными продуктами, не имеем вредных привычек и принимаем солгаровские таблетки для волос и ногтей https://stylus.ua/dlya-kozhi-volos-i-nogtey/proizvoditel:solgar/ американского производства.
Это отличный витаминный комплекс унисекс, который подходит как женщинам, так и мужчинам. А по поводу эффективности витамин можете не переживать - на сайте магазина Стилус всегда только 100% оригинальная продукция и очень приятные цены и даже акционные предложения.
Препараты для красивых волос 1027806

mirusa

Повідомлення автор Дівча Ср Груд 07, 2022 4:16 am

Я тоже недавно попробовала кератин для волос. Покупала я его в магазине https://brazil-prof.com/ru/keratin-dlya-volos/ Мне очень понравился этот магазин, там отличный выбор классных средств для ухода за волосами. Если вы ищете качественный кератин, то загляните в этот магазин. Я уверена там вы сможете подобрать себе нужные средства отличного качества.

Дівча
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА

Повідомлення автор Edvard Вт Черв 18, 2024 2:32 pm

Я замислююсь, де купувати косметику для волосся, особливо шукаю хороші барвники, які не пошкоджують волосся. Мені б хотілось дізнатись, чи є певні місця чи інтернет-магазини, які славляться своїм асортиментом та якістю товарів. Зокрема, мені потрібні безаміачні барвники, оскільки я чула, що вони найменш агресивні до структури волосся. Можливо, у вас є досвід або рекомендації?

Edvard
ПЕРЕХОЖЫЙ
ПЕРЕХОЖЫЙ

Повідомлення автор валентина Вт Черв 18, 2024 2:50 pm

Дуже добре, що ви звертаєте увагу на склад барвників для волосся, особливо коли йдеться про їх безпечність. Я раджу звернути увагу на інтернет-магазин TOTIS Hair, де можна знайти широкий вибір безаміачних барвників для волосся. Ці продукти не містять аміаку, що робить процес фарбування значно більш дбайливим та зберігає природну структуру волосся. Такі безаміачні барвники , які ви знайдете на цьому сайті, мають різноманіття відтінків і забезпечують стійкий колір без шкідливого впливу на волосяний фолікул. Зокрема, в асортименті TOTIS Hair є полуперманентні барвники, що забезпечують більш м'яке та обережне фарбування, яке підійде навіть для пошкодженого або чутливого волосся. Ці продукти дозволяють не лише досягти бажаного кольору, а й покращують загальний стан волосся, завдяки збагаченню складу натуральними маслами та вітамінами.

валентина

Повідомлення автор Bear25 Ср Черв 19, 2024 2:53 pm

Як часто потрібно робити професійний догляд за волоссям, щоб досягти найкращих результатів?
Bear25
Bear25
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА

Повідомлення автор dimonk Ср Черв 19, 2024 3:31 pm

Завдяки інноваційному підходу та бездоганній якості, догляд для волосся Framesi https://framesi.ua/ став візитною карткою кожного професіонального перукаря. Продукція італійського бренду здатна змінити не лише зовнішній вигляд волосся, а й підвищити самооцінку клієнтів салонів краси. В асортиментній лінійці Framesi кожен знаходить ідеальні засоби для відновлення, зміцнення та захисту волосся, що робить бренд неперевершеним у своєму сегменті ринку. Шампуні, кондиціонери та маски Framesi виготовлені на основі натуральних компонентів, що робить їх безпечними для використання навіть на пошкодженому волоссі. Цей бренд відомий своєю індивідуальністю та стильним підходом до догляду, що підкреслює кожен локон і додає впевненості. Framesi - це справжня елегантність і краса, яка вартує вибрати для вдосконалення образу і додання довгоочікуваної жіночої привабливості.

dimonk
УЧАСТНИК ФОРУМА
УЧАСТНИК ФОРУМА

Повідомлення автор Анастасия0 Чт Вер 12, 2024 12:49 am

А где купить качественные профессиональные шампуни, бальзамы, маски для волос, не подскажете?

Анастасия0
УЧАСТНИК ФОРУМА
УЧАСТНИК ФОРУМА

Повідомлення автор Дівча Чт Вер 12, 2024 1:11 pm

Магазин косметики, которому я доверяю полностью - это определенно Clarity Заказывала уходовую косметику для лица, тела и волос и каждый раз получала продукцию высокого качества. У них огромный ассортимент, включая бренды, которые используются в салонах красоты. Особенно хочу отметить внимательное отношение к клиентам – на все мои вопросы отвечали быстро и профессионально. Магазин также предлагает регулярные скидки, что делает покупки еще приятнее. Рекомендую!

Дівча
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА

Повідомлення автор Мадонна Пт Лист 01, 2024 4:17 am

А какой ботокс для волос лучше? Горячий или холодный?
Мадонна
Мадонна
УЧАСТНИК ФОРУМА
УЧАСТНИК ФОРУМА

Повідомлення автор Ksu Пт Лист 01, 2024 3:29 pm

Я не знаю, сама хочу попробовать ботекс для волос https://topove.com/ru/boteks/ , но какой лучше? Есть горячий и холодный, думаю, второй безопаснее, поскольку не требуется процедура нагрева для реакции. Это важно, ведь многие девушки отмечают, что холодный ботекс менее агрессивный и подходит для всех типов волос. Я читала, что он хорошо увлажняет и восстанавливает структуру, не повреждая волосы. Если кто-то уже пробовал, поделитесь своими впечатлениями. Какие результаты получили? Хочу сделать правильный выбор.
Ksu
Ksu

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

- Схожі теми

:: ІНШЕ :: ІНШЕ

Права доступу до цього форуму