КНИГИ
4 користувачів
КНИГИ
НАРОД РОЗПОВІДАЙТЕ ХТО,ЩО ЧИТАЄ
Я НАПРИКЛАД ПРОЧИТАВ:
ГАРРІ ПОТТЕР:1,2,3,4,5,6,7.
АРТУР:1,2,3,4.
ЕРАГОН:1,2,3.
ЛЕВЕН ТАМПС.
РАЗОМ-15
А ЩО ЧИТАЄТЕ ВИ
ГАРРІ ПОТТЕР:1,2,3,4,5,6,7.
АРТУР:1,2,3,4.
ЕРАГОН:1,2,3.
ЛЕВЕН ТАМПС.
РАЗОМ-15
А ЩО ЧИТАЄТЕ ВИ
Останній раз редагувалося: ryslik2009 (Вт Травень 19, 2009 7:47 pm), всього регувалося 1 раз(-и)
ryslik2009- АДМІНІСТРАТОР
- РЕПУТАЦІЯ : -1
Re: КНИГИ
тоже перечитала всіх Поттерів, але то було трошки давніше.....
з останнього - "Справжній ангел курить Winston". "Тереза" - Винничука, його ж "Діви ночі", Скрябін - "Я, ПОБЄДА і Берлін", і ше перечитала парочку книжок Ірени Карпи - читати можна, але в книжках нема суті, от так - "что видим то поём"
з останнього - "Справжній ангел курить Winston". "Тереза" - Винничука, його ж "Діви ночі", Скрябін - "Я, ПОБЄДА і Берлін", і ше перечитала парочку книжок Ірени Карпи - читати можна, але в книжках нема суті, от так - "что видим то поём"
Альонка- ПЕРЕХОЖЫЙ
- РЕПУТАЦІЯ : 0
зараз читаю коротесенькі оповідання з http://gak.com.ua/ ..... скопіювала десь штук 40 в ворд, зберегла файлом текстовим, закинула на телефон, і тепер вечорами є чим зайнятися....
Паралельно читаю Ярослава Гашека - "Пригоди бравого вояка Швейка" раджу почитати, так як то дуже цікава книжка (особисто я її вже другий раз перечитую)
Паралельно читаю Ярослава Гашека - "Пригоди бравого вояка Швейка" раджу почитати, так як то дуже цікава книжка (особисто я її вже другий раз перечитую)
Альонка- ПЕРЕХОЖЫЙ
- РЕПУТАЦІЯ : 0
y
l
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
lllllllllllllllll
hjdfo;ighuns[oinyhy9husrnpotyiuwe5py
dryudtyuj
s/lghsln d;rthysa,mnfs8fg.,xfngbarfhnxmsd/r lkz;bcg,x
l
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
lllllllllllllllll
hjdfo;ighuns[oinyhy9husrnpotyiuwe5py
dryudtyuj
s/lghsln d;rthysa,mnfs8fg.,xfngbarfhnxmsd/r lkz;bcg,x
- Код:
bgfd,ndmnb
ff- ПЕРЕХОЖЫЙ
- РЕПУТАЦІЯ : 5
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі