Сео сайта
5 користувачів
Сео сайта
Друзі, може хтось підкаже, де краще замовити розкрутку сайту? Я втомилась самостійно намагатися змусити свій веб-сайт відображатися в пошукових системах. Я часто гублюся в морі інформації та порад, але не можу зробити вибір. Чи є можливість підписатися на сервіс, який уже має хороші відгуки? Хто може надати доступні ціни?
Kamela- УЧАСТНИК ФОРУМА
- РЕПУТАЦІЯ : 5
Re: Сео сайта
Тут без допомоги спеціаліста не обійтись. Ціни на розкрутку сайту можуть варіюватися залежно від обсягу робіт і конкуренції в ніші.
Мартин- РЕПУТАЦІЯ : 5
Потрібні також такі послуги. Знайшла агенцію BogADS, про які дуже хороші відгуки. Тут таргетолог Ужгород з великим досвідом працює. Про засновницю можете почитати, скільки всього вона вивчала. Виявляється, що просуванням займатися не так просто, потрібно стільки часу приділити навчанню. Відгуки дуже мене вразили, хочу також з ними співпрацювати.
Ольга- ПЕРЕХОЖЫЙ
На просування сайту буде впливати і хостинг. Сайт повинен працювати ідеально!
POLLINKA- УЧАСТНИК ФОРУМА
Так само зараз про це подумав. Нещодавно моніторив варіанти із хостингом і мені повністю підійшла пропозиція від нашого українського провайдера UkrLine http://ukrline.com.ua . Тариф дуже вигідний, якість на вищому рівні і тепер точно можу розраховувати на цілодобову технічну підтримку спеціалістів
Тимур- ПЕРЕХОЖЫЙ
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі