ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Чому вода пахне залізом A38ef70d209bЧому вода пахне залізом 8f6f3c29d6d6

Приєднуйтесь до форуму! Це швидко і просто!

ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Чому вода пахне залізом A38ef70d209bЧому вода пахне залізом 8f6f3c29d6d6
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Чому вода пахне залізом

4 користувачів

Перейти донизу

Чому вода пахне залізом Empty Чому вода пахне залізом

Повідомлення автор koj Пт Вер 27, 2024 2:15 am

Доброго дня! Хотілося б дізнатися, що спричиняє залізний запах у воді та як його можна усунути. Чи є у когось поради щодо вибору ефективних фільтрів?

koj

РЕПУТАЦІЯ : 5

Повернутися до початку Перейти донизу

Чому вода пахне залізом Empty Re: Чому вода пахне залізом

Повідомлення автор gehaj Пт Вер 27, 2024 3:32 am

Ніколи не думав, що зіткнусь із проблемою заліза у воді, але так сталося. На сайті компанії Зіко https://ziko.com.ua/ochischennya-vodi-article-zapah-zaliza-u-vodi/ є все необхідне, щоб вибрати правильний фільтр. Я зупинився на вугільному. Результат – вода кришталево чиста, ніякого заліза. Якщо у вас схожа ситуація, точно рекомендую!

gehaj
ПЕРЕХОЖЫЙ
ПЕРЕХОЖЫЙ

Повідомлення автор Ksu Вт Лист 05, 2024 9:44 pm

Не знаю, але я таку воду не ризикую пити. Хочу знайти де замовляти якісну воду в Києві.
Ksu
Ksu

Повідомлення автор Kamela Пт Лист 08, 2024 12:08 am

Я думаю, що ви добре робите, якщо не хочете пити таку воду, бо це може зашкодити вашому здоров'ю. Я замовляю доставку води від Aqua Pro, на сайті читайте про якість, яку вони пропонуюсь. Хочу сказати, що вода дійсно смачна. А срібна ще й дуже корисна для підняття імунітету.
Kamela
Kamela
УЧАСТНИК ФОРУМА
УЧАСТНИК ФОРУМА

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

- Схожі теми