ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Як швидко оформити переказ по Україні?  A38ef70d209bЯк швидко оформити переказ по Україні?  8f6f3c29d6d6

Приєднуйтесь до форуму! Це швидко і просто!

ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Як швидко оформити переказ по Україні?  A38ef70d209bЯк швидко оформити переказ по Україні?  8f6f3c29d6d6
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Як швидко оформити переказ по Україні?

3 користувачів

Перейти донизу

Як швидко оформити переказ по Україні?  Empty Як швидко оформити переказ по Україні?

Повідомлення автор Тимур Чт Жовт 17, 2024 12:45 pm

Друзі, який сервіс допоможе максимально швидко оформити переказ по Україні? Сам я мешкаю в Вінниці.
Тимур
Тимур
ПЕРЕХОЖЫЙ
ПЕРЕХОЖЫЙ

РЕПУТАЦІЯ : 5

Повернутися до початку Перейти донизу

Як швидко оформити переказ по Україні?  Empty Re: Як швидко оформити переказ по Україні?

Повідомлення автор Kamela Чт Жовт 17, 2024 2:20 pm

А чому через банк не хочете зробити переказ? Наче не має бути із цим проблем.
Kamela
Kamela
УЧАСТНИК ФОРУМА
УЧАСТНИК ФОРУМА

Як швидко оформити переказ по Україні?  Empty Re: Як швидко оформити переказ по Україні?

Повідомлення автор POLLINKA Пт Жовт 18, 2024 12:24 pm

Я мала не дуже добрий досвід оформлення переказу через банківську станову....Провела в банку годину! Ще й в черзі добряче вистояла. Тому висновки для себе певні зробила і другий раз вже йшла переказ робити у обмінник X-Change, який на Соборній знаходиться. Переказ грошей в Вінниці https://x-change-x.com/vinnitsa/money-transfers/ вийшов швидким та зрозумілим по процедурі. Тепер лише так буду робити
POLLINKA
POLLINKA
УЧАСТНИК ФОРУМА
УЧАСТНИК ФОРУМА

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

- Схожі теми

Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі