Полуторное постельное белье
4 користувачів
Полуторное постельное белье
Доброго времени суток! Подскажите, где можно купить качественное полуторное постельное белье?
Fantom- УЧАСТНИК ФОРУМА
- РЕПУТАЦІЯ : 5
Re: Полуторное постельное белье
Крута тема. Так то не доходять руки купити нову постіль. Теж хочу замовити . Тільки щоб якісна, щоб не линяла та не розлазилася.
Ганс- РЕПУТАЦІЯ : 5
Хочете придбати дійсно високоякісні текстильні вироби - зверніться в інтернет - магазин "Postel-eco". Я вже постійний клієнт. Замовляю різні - однотонні, кольорові,дитячі, підліткові, сімейні, євро комплекти постільної білизни ЗА ПОСИЛАННЯМ і кожен раз радію, отримуючи посилку. Вся продукція чудової якості. Гарно прошита, не втрачає колір та не деформується після прання. Мені дуже подобається, тому рекомендую всім.
Peeplioni- РЕПУТАЦІЯ : 5
Ми довго обирали нову постільну білизну, адже хотіли знайти ідеальний варіант для нашого дому. Основним критерієм був матеріал, тому ми ретельно досліджували різні варіанти – від бавовни до сатину і бязі. Нарешті, після тривалих роздумів та консультацій, ми вирішили придбати білизну з бязі, адже вона відома своєю міцністю та приємною текстурою. Ми дуже задоволені своїм вибором, оскільки постільна білизна eney-plus.com.ua/ua/ виявилася не лише красивою, але й дуже комфортною. Тепер наші ночі стали ще більш затишними і приємними.
Billie_Jean- ПЕРЕХОЖЫЙ
- РЕПУТАЦІЯ : 5
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі