Недорога аптека
+6
Тимур
dimonk
Luter90
Bear25
Apriori
Бэриморр
10 користувачів
Недорога аптека
Привіт усім. У мене питання з приводу медицини. У мене зараз родич у лікарні лежить. Мені йому треба ліки купувати та приносити. Підкажіть, будь ласка, якусь недорогу аптеку. Бажано, щоб можна було її в інтернеті бачити.
Бэриморр- УЧАСТНИК ФОРУМА
- РЕПУТАЦІЯ : 5
Re: Недорога аптека
За моїми спостереженнями, немає зараз недорогих чи дорогих аптек. Є лікі, які в одній аптеці будуть дешевше коштувати, в інший - дорожче. Так що, якщо зекономити хочете - прийдеться побігати.
Apriori- ПЕРЕХОЖЫЙ
Ні, дякую, бігати по аптеках ти вишукувати найдешевші ліки - у мене немає ні сил, ні часу, ні бажання. Тому буду купляти все в одній аптеці. Так, як усі нормальні люди роблять.
Бэриморр- УЧАСТНИК ФОРУМА
Можу вам порекомендувати аптеку D.S. https://apteka-ds.com.ua/ Це мережа аптек, яка є по всій Україні. У нашому місті вона також є.
Я зазвичай резервую все, що мені треба на сайті. Потім я можу піти до аптеки та без черги забрати своє замовлення.
Там же, на сайті, я можу побачити, у якій аптеці є необхідні мені ліки, прочитати анотацію, побачити, які є більш дешевші аналоги.
А ще у них е свій мобільний додаток. Скачайте його на звій смартфон, та зможете все це робити у будь якому місті.
Я зазвичай резервую все, що мені треба на сайті. Потім я можу піти до аптеки та без черги забрати своє замовлення.
Там же, на сайті, я можу побачити, у якій аптеці є необхідні мені ліки, прочитати анотацію, побачити, які є більш дешевші аналоги.
А ще у них е свій мобільний додаток. Скачайте його на звій смартфон, та зможете все це робити у будь якому місті.
Bear25- ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
Если проблемы со слухом, куда нужно обращаться? Какие лекарства?
Luter90- ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
Luter90 пише:Если проблемы со слухом, куда нужно обращаться? Какие лекарства?
Провел аудиометрию в Центре Слуха. Врачи – настоящие профессионалы. Объяснили все этапы и провели исследование так, что я почувствовал себя в надежных руках. Аудиограмма с расшифровкой позволила понять, в каких частотах у меня проблемы. Аудиометрия взрослому на сайте может и вас заинтересовать. После консультации мне предложили подбор слухового аппарата, учли все мои предпочтения. Это не просто центр диагностики, а место, где вас понимают и заботятся о вашем слухе.
dimonk- УЧАСТНИК ФОРУМА
Можна знайти варіанти та купувати ліки за помірною ціною
Тимур- ПЕРЕХОЖЫЙ
Місцева обробка горла точно має бути, бо тонзиліт - це саме про хворе та запалене горло. Дуже часто ще й гнійнички на горлі виникають та болять сильно.... Раджу вам почитати чим полоскати горло при тонзиліті https://stomatidine.com.ua/main-menu/tonzilit/ . Дуже все чітко та ясно розписано, як на мене
POLLINKA- УЧАСТНИК ФОРУМА
Мені подобається магазин Foodok, тут найкращий вибір вітамінів та БАДів від відомих кращих брендів. Я шукала Лецитин https://foodok.com.ua/category/lyetsitin/ - ось вибір таких препаратів. Тут дуже зручно, що всі ліки підібрано по брендах та можна підібрати також за ціною.
Ksu- РЕПУТАЦІЯ : 5
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі