ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Секс шоп A38ef70d209bСекс шоп 8f6f3c29d6d6

Приєднуйтесь до форуму! Це швидко і просто!

ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Секс шоп A38ef70d209bСекс шоп 8f6f3c29d6d6
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Секс шоп

4 користувачів

Перейти донизу

Секс шоп Empty Секс шоп

Повідомлення автор MyOnlyChance Ср Січ 26, 2022 10:25 pm

Скажите, где можно найти хороший и недорогой?

MyOnlyChance
ПЕРЕХОЖЫЙ
ПЕРЕХОЖЫЙ

РЕПУТАЦІЯ : 5

Повернутися до початку Перейти донизу

Секс шоп Empty Re: Секс шоп

Повідомлення автор Дівча Нд Січ 30, 2022 1:01 am

Очень часто у людей секс-шопы ассоциируются только с фаллоимитаторами. Но ведь много мужчин также используют мастурбаторы для члена https://amy.com.ua/intimnye-tovary/seks-igrushki/masturbatory Я считаю, что парам тоже очень полезны будут такие игрушки в сексуальных играх. Они позволяют познавать и свое тело, и тело партнера, располагают к более доверительным отношениям.

Дівча
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА

Повідомлення автор Bear25 Ср Лип 27, 2022 1:03 am

Хочу приобрести вакуумный вибратор
Bear25
Bear25
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА

Повідомлення автор Luter90 Чт Травень 23, 2024 10:17 pm

Кілька місяців тому я вирішила спробувати щось нове в нашому інтимному житті з чоловіком. Після кількох розмов з подругами я дізналася про жіночі збуджувачі https://talla.ua/ua/vozbuzhdayushhie-preparaty-dlya-zhenshhin/ які можна купити в сексшопі TALLA. Раніше я ніколи не думала, що такі речі можуть бути корисними, але тепер моя думка змінилася. У TALLA я знайшла широкий вибір засобів, які допомагають підвищити чутливість та додати гостроти відчуттям. Зрештою, я придбала один із рекомендованих засобів і була приємно здивована результатом. Наші стосунки стали ще більш яскравими та насиченими, і я щиро вдячна за це відкриття.

Luter90
Luter90
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму