Чистка води
3 користувачів
Чистка води
Добрий день. Ну я сподіваюсь що ви знаєте що є сотні різних магазинів, які можуть вам переставити різні системи очистки води фільтра і тд на сьогодні. Я раджу вам скористатися інтернет-сервісом https://ziko.com.ua/ який колись допоміг імені. Особисто я не користувався тому, що в ньому маленькі ціни та висока якість продукції. Отже раджу вам використати цей інтернет-сервіс на все добре
Kalison- РЕПУТАЦІЯ : 5
Re: Чистка води
Холодильне обладнання - це безліч різних видів техніки, яка забезпечує збереження продуктів як На Дому, так і в бізнесі. Розрізняють однокамерні, двокамерні і багатокамерні холодильники, пристрої Side-by-Side, морозильні камери, ларі, винні шафи, вітрини та шафи шокової заморозки Blast Chiller. Наш сервісний центр пропонує комплексне обслуговування і ремонт холодильного обладнання в будь-якому районі Рівного та найближчому передмісті. Причин для звернення до нас може бути досить багато: неправильна установка, несвоєчасна чистка, витік холодоагенту, поломка компресора, проблеми з термостатом, невірна терморегуляція, освіта калюж або полою. Ремонт холодильників | СЦ "На дому" у Рівному
nadomurv- РЕПУТАЦІЯ : 5
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі