Аксесуари від дизайнерів
+2
Bear25
Den28
6 користувачів
Аксесуари від дизайнерів
Доброго дня. Хто купує дорогі дизайнерські речі: портмоне, ремені, сумочки та подібне? Де через інтернет, найчастіше, замовляєте, за адекватними цінами? Можливо зі знижками… Хочу купити дещо для подарунку коханій людині.
Den28- РЕПУТАЦІЯ : 5
Re: Аксесуари від дизайнерів
Привіт! Що саме вас цікавить, уточніть. Моя дружина досить часто полює на такі речі зі знижками. Купує там різні сумочки від Ів сен Лоран, Шанель, Барбері і т.п. Можливо порадить вам конкретний магазин…
Bear25- ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
- РЕПУТАЦІЯ : 5
Супер, буду вдячний за допомогу та відповідні рекомендації. Хотілося б придбати для своєї дівчини сумочку в стилі Шанель чи Гуччі, до прикладу. В неї скоро буде День народження, тому готую подарунок-сюрприз.Bear25 пише:Привіт! Що саме вас цікавить, уточніть. Моя дружина досить часто полює на такі речі зі знижками. Купує там різні сумочки від Ів сен Лоран, Шанель, Барбері і т.п. Можливо порадить вам конкретний магазин…
Den28- РЕПУТАЦІЯ : 5
Добрий день. Круто, коли є можливість купувати такі подарунки ) Сама люблю купувати речі від дизайнерів ) Але наразі стало трохи дорогувато, тому часто намагаюсь зловити якісь такі аксесуари зі знижками, в різних магазинах. Ось вже переглядаю також аксесуари від Gucci https://helen-marlen.com/ua/brands/gucci . Останнім часом, до речі, мені дуже подобається асортимент та пропозиції інтернет магазину Хелен-Марлен. Саме тут можна знайти ексклюзивний товар з крутими знижками. Раджу зайти до них на сайт. Можливо якраз знайдете саме те, що шукаєте )
Varia.L- РЕПУТАЦІЯ : 5
Мне нравятся серебреные украшения. Где хороший выбор таких аксессуаров, подскажите.
Peeplioni- РЕПУТАЦІЯ : 5
Рита пише:Мне нравятся серебреные украшения. Где хороший выбор таких аксессуаров, подскажите.
Совсем недавно я заказывал на сайте производителя "Golden Silver" жене на подарок красивые ювелирные изделия https://goldensilver.ua/ru/ Делюсь с вами ссылкой, уверен что пригодится. У них шикарный ассортимент, даже сложно было определиться с выбором. В итоге заказал стильное кольцо и серьги - получил приличную скидку. Очень доволен тем что мог сэкономить. А жена в восторге от подарка.
Ганс- РЕПУТАЦІЯ : 5
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі