Потрібні гроші на розвиток
2 користувачів
Потрібні гроші на розвиток
Ми група ентузіастів які створили організацію, що займається освітою дітей з малозабезпечених сімей. Хотіли б отримати грант для розширення нашої діяльності. Потрібен хто має досвід у розробці бізнес-планів для благодійних проєктів і може допомогти нам залучити фінансування?
Nongilma- РЕПУТАЦІЯ : 5
Re: Потрібні гроші на розвиток
Так, звісно, вам дійсно потрібен досвідчений фахівець, який має досвід у розробці бізнес-планів для благодійних проектів і допоможе вам залучити фінансування. Я рекомендую звернутися до онлайн-сервісу з юридичної підтримки "Консультант". Це юридичний маркетплейс на якому досвідчені адвокати та юристи для надання допомоги у різних правових питаннях, також є юристи які спеціалізуються в тому що організовують отримання гранту на власну справу https://consultant.net.ua/services/73. Сервіс працює як додаток на вашому телефоні, це дає змогу вам зручно обрати адвоката із необхідним досвідом у вашій галузі та замовити його послуги. Також тут важливий момент безпеки, ви як Замовник позбавляєтесь від усіх фінансових ризиків, адже сума оплати резервується сервісом та виплачується виконавцю лише отримавши підтвердження від вас про завершення роботи.
Jebela- РЕПУТАЦІЯ : 5
Схожі теми
» Потрібні вакансії ІТ
» Мені потрібні блоки для фундаменту
» Потрібні якісні товари по догляду за автомобілем
» Мені потрібні блоки для фундаменту
» Потрібні якісні товари по догляду за автомобілем
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі