Програма автоматизації
5 користувачів
Програма автоматизації
Мені потрібна ваша допомога. Я власник кафе і шукаю надійну та ефективну програму для управління моїм закладом. Де можна замовити таку програму? Чи можете порадити якийсь сайт або компанію, які спеціалізуються на цьому? Важливо, щоб програма була простою у використанні, мала широкі можливості по керуванню меню, складу товарів, замовленням та обліку фінансів. Також цікавлять модулі для ведення звітності та аналітики.
фаина- РЕПУТАЦІЯ : 5
Re: Програма автоматизації
Дуже реально круто обирати варіанти такі проги, вони точно допоможуть
Edvard- ПЕРЕХОЖЫЙ
- РЕПУТАЦІЯ : 5
Я можу порадити тобі сайт, який пропонує рішення для автоматизації закладів харчування https://knaipa-service.pro/ . Цей сайт має багато позитивних відгуків і є відомим своєю професіональністю у галузі ресторанного бізнесу. Вони пропонують програму, яка включає в себе функції керування замовленнями, складом, роботою персоналу, аналітикою та звітністю. Багато клієнтів відзначають, що ця програма допомагає їм ефективно управляти кафе та збільшити прибуток. У їхньому портфоліо є багато успішних проектів, що свідчить про їх досвід та професіоналізм.
Лермик- ПЕРЕХОЖЫЙ
Як може ефективне використання екрану кухні полегшити координацію та швидкість виконання замовлень, забезпечуючи високий рівень обслуговування для наших гостей?
Bear25- ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
Ідеальне рішення для власників ресторанів – екран кухні від FireMenu https://firemenu.net/uk/features/kitchen-screen Раніше в кухні був справжній хаос, але тепер у нас все налагоджено: немає непорозумінь, збитків часу чи перекладання відповідальності. Кожен крок приготування страви контролюється, і ми завжди можемо вчасно реагувати на замовлення. Це не просто інструмент – це справжнє полегшення в роботі. Однозначно раджу спробувати FireMenu для власного ресторану!
Luter90- ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі