ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Екскаватор  A38ef70d209bЕкскаватор  8f6f3c29d6d6

Приєднуйтесь до форуму! Це швидко і просто!

ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Екскаватор  A38ef70d209bЕкскаватор  8f6f3c29d6d6
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Екскаватор

3 користувачів

Перейти донизу

Екскаватор  Empty Екскаватор

Повідомлення автор Kamela Чт Лют 01, 2024 9:52 pm

Колеги, яка орієнтовна ціна зафіксована наразі на екскаватор навантажувач? Хто мене може трішки в цьому питання зорієнтувати?
Kamela
Kamela
УЧАСТНИК ФОРУМА
УЧАСТНИК ФОРУМА

РЕПУТАЦІЯ : 5

Повернутися до початку Перейти донизу

Екскаватор  Empty Re: Екскаватор

Повідомлення автор Тимур Ср Лют 14, 2024 5:50 pm

Kamela пише:Колеги, яка орієнтовна ціна зафіксована наразі на екскаватор навантажувач? Хто мене може трішки в цьому питання зорієнтувати?

Це вам, напевно, краще вести розмову із постачальниками напряму, чи виробниками...
Тимур
Тимур
ПЕРЕХОЖЫЙ
ПЕРЕХОЖЫЙ

Повідомлення автор POLLINKA Чт Лют 15, 2024 5:48 pm

Ну дивіться, якщо купувати екскаватор навантажувач https://tdc.ua/spectehnika/ekskavatory-navantazhuvachi-BL через виробника, то на його вартості точно вийде значно зекономити, бо є можливість обійти будь-які посередницькі схеми. От саме так я б і радила зробити, якщо ваші плани купувати екскаватор не теоретичні, а практичні. Тим більше є виробник, якому дійсно можна довіряти - це ТДС Укрспецтехніка .
POLLINKA
POLLINKA
УЧАСТНИК ФОРУМА
УЧАСТНИК ФОРУМА

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

Права доступу до цього форуму