ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Порадьте чохол на Макбук A38ef70d209bПорадьте чохол на Макбук 8f6f3c29d6d6

Приєднуйтесь до форуму! Це швидко і просто!

ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Порадьте чохол на Макбук A38ef70d209bПорадьте чохол на Макбук 8f6f3c29d6d6
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Порадьте чохол на Макбук

3 користувачів

:: ІНШЕ :: ІНШЕ

Перейти донизу

Порадьте чохол на Макбук Empty Порадьте чохол на Макбук

Повідомлення автор Bear25 Ср Квіт 10, 2024 5:15 am

Купив ноутбук MacBook Air 13" M1, 2020 року. Довго обирав і вагався, але ось він у мене. Тепер переді мною стоїть нове завдання - вибір чохла. Хотів би знайти щось надійне та стильне одночасно, адже ноутбук планую брати з собою скрізь. Бачив, що вибір дуже великий, але я в цьому абсолютно не розуміюся. Чи могли б ви порекомендувати якісь бренди або моделі, на які варто звернути увагу? Можливо, є щось, що забезпечить ідеальний захист і при цьому буде виглядати досить стильно?
Bear25
Bear25
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА

РЕПУТАЦІЯ : 5

Повернутися до початку Перейти донизу

Порадьте чохол на Макбук Empty Re: Порадьте чохол на Макбук

Повідомлення автор Luter90 Ср Квіт 10, 2024 5:16 am

Особисто я завжди віддаю перевагу чохлам із твердого полікарбонату, оскільки вони забезпечують найкращий захист від ударів і подряпин. Одним з моїх улюблених брендів є Incase, який спеціалізується на аксесуарах для продукції Apple. Їхні чохли Hammered Hardshell мають стильний дизайн і чудово сидять на MacBook, не утрудняючи доступу до портів. Також не варто забувати про захист клавіатури силіконовою накладкою – це невелика інвестиція, але вона може врятувати від неприємностей у майбутньому.
Luter90
Luter90
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА

Повідомлення автор Bear25 Ср Квіт 10, 2024 5:16 am

Incase, значить. Ніколи б не подумав, що вибір чохла може бути таким насиченим. Ваша порада щодо силіконової накладки для клавіатури теж звучить дуже розумно, це точно варто розглянути. Ще раз дякую за допомогу, тепер у мене є чітке уявлення, з чого почати свій пошук.
Bear25
Bear25
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА

Повідомлення автор JeckShepard Ср Квіт 10, 2024 5:18 am

Bear25 пише:Incase, значить. Ніколи б не подумав, що вибір чохла може бути таким насиченим. Ваша порада щодо силіконової накладки для клавіатури теж звучить дуже розумно, це точно варто розглянути. Ще раз дякую за допомогу, тепер у мене є чітке уявлення, з чого почати свій пошук.

Я б покупав в перевіреному інтернет-магазині "iLounge", де представлено широкий вибір чохлів для MacBook https://ilounge.ua/ua/catalog/chehly-macbook вони пропонують чохли від перевірених брендів, як-от oneLounge, Apple, BASEUS, Bellroy, та багато інших.

Окрім стандартних накладок, ви знайдете магнітні чохли, чохли-кишені, чохоли-конверти, і навіть преміум чохли із натуральної шкіри або з натурального каменю для тих, хто шукає ексклюзивність.

Порадьте чохол на Макбук Image

JeckShepard
ПЕРЕХОЖЫЙ
ПЕРЕХОЖЫЙ

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

- Схожі теми