Порадьте чохол на Макбук
3 користувачів
Порадьте чохол на Макбук
Купив ноутбук MacBook Air 13" M1, 2020 року. Довго обирав і вагався, але ось він у мене. Тепер переді мною стоїть нове завдання - вибір чохла. Хотів би знайти щось надійне та стильне одночасно, адже ноутбук планую брати з собою скрізь. Бачив, що вибір дуже великий, але я в цьому абсолютно не розуміюся. Чи могли б ви порекомендувати якісь бренди або моделі, на які варто звернути увагу? Можливо, є щось, що забезпечить ідеальний захист і при цьому буде виглядати досить стильно?
Bear25- ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
- РЕПУТАЦІЯ : 5
Re: Порадьте чохол на Макбук
Особисто я завжди віддаю перевагу чохлам із твердого полікарбонату, оскільки вони забезпечують найкращий захист від ударів і подряпин. Одним з моїх улюблених брендів є Incase, який спеціалізується на аксесуарах для продукції Apple. Їхні чохли Hammered Hardshell мають стильний дизайн і чудово сидять на MacBook, не утрудняючи доступу до портів. Також не варто забувати про захист клавіатури силіконовою накладкою – це невелика інвестиція, але вона може врятувати від неприємностей у майбутньому.
Luter90- ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
Incase, значить. Ніколи б не подумав, що вибір чохла може бути таким насиченим. Ваша порада щодо силіконової накладки для клавіатури теж звучить дуже розумно, це точно варто розглянути. Ще раз дякую за допомогу, тепер у мене є чітке уявлення, з чого почати свій пошук.
Bear25- ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
Bear25 пише:Incase, значить. Ніколи б не подумав, що вибір чохла може бути таким насиченим. Ваша порада щодо силіконової накладки для клавіатури теж звучить дуже розумно, це точно варто розглянути. Ще раз дякую за допомогу, тепер у мене є чітке уявлення, з чого почати свій пошук.
Я б покупав в перевіреному інтернет-магазині "iLounge", де представлено широкий вибір чохлів для MacBook https://ilounge.ua/ua/catalog/chehly-macbook вони пропонують чохли від перевірених брендів, як-от oneLounge, Apple, BASEUS, Bellroy, та багато інших.
Окрім стандартних накладок, ви знайдете магнітні чохли, чохли-кишені, чохоли-конверти, і навіть преміум чохли із натуральної шкіри або з натурального каменю для тих, хто шукає ексклюзивність.
JeckShepard- ПЕРЕХОЖЫЙ
Схожі теми
» Хочу отремонтировать свой МакБук в Одессе
» Порадьте вітамін Д
» Порадьте магазин із великим каталогом автозапчастин
» Порадьте дизайн для маленької квартири-студії
» Порадьте вітамін Д
» Порадьте магазин із великим каталогом автозапчастин
» Порадьте дизайн для маленької квартири-студії
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі