Вибір холодильника
3 користувачів
Вибір холодильника
Доброго дня! Я планую придбати новий холодильник, але не знаю, який обрати. Які основні речі, на які мені потрібно звернути увагу, щоб зробити правильний вибір?
Den28- РЕПУТАЦІЯ : 5
Re: Вибір холодильника
Привіт! Я недавно купував холодильник, тому можу дати кілька порад. Спочатку визначте, який обсяг вам потрібен, в залежності від розміру вашої сім'ї та звичок щодо закупівлі продуктів.
Varia.L- РЕПУТАЦІЯ : 5
Дякую за поради! А які бренди холодильників варто розглянути? Який вибрали ви для себе? Чи задоволені ним? Де купували холодильник?Varia.L пише:Привіт! Я недавно купував холодильник, тому можу дати кілька порад. Спочатку визначте, який обсяг вам потрібен, в залежності від розміру вашої сім'ї та звичок щодо закупівлі продуктів.
Den28- РЕПУТАЦІЯ : 5
Добрий день. Зверніть увагу на клас енергоспоживання, чим вищий клас, тим менше електроенергії витрачає холодильник. Також зверніть увагу на наявність системи автоматичного розморожування, це зручно та заощаджує час та енергію. Функція No Frost в холодильниках https://zhuk.ua/kholodylnyky/ дозволяє забезпечити рівномірне охолодження і уникнути утворення нальоту льоду, що зменшує продуктивність холодильника. Я знайшов для себе в інтернет магазині Жжук холодильник Gorenje з важливими для мене функціями та прийнятною ціною.
Bear25- ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
- РЕПУТАЦІЯ : 5
Права доступу до цього форуму
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі