ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Вибір холодильника A38ef70d209bВибір холодильника 8f6f3c29d6d6

Приєднуйтесь до форуму! Це швидко і просто!

ПРИВІТ ВИ ЗАЙШЛИ НА ФОРУМ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ.БУДЬЛУСКА РЕЄСТРУЙТЕСЬ.Вибір холодильника A38ef70d209bВибір холодильника 8f6f3c29d6d6
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.

Вибір холодильника

3 користувачів

Перейти донизу

Вибір холодильника Empty Вибір холодильника

Повідомлення автор Den28 Сб Бер 04, 2023 9:18 pm

Доброго дня! Я планую придбати новий холодильник, але не знаю, який обрати. Які основні речі, на які мені потрібно звернути увагу, щоб зробити правильний вибір?
Den28
Den28

РЕПУТАЦІЯ : 5

Повернутися до початку Перейти донизу

Вибір холодильника Empty Re: Вибір холодильника

Повідомлення автор Varia.L Сб Бер 04, 2023 9:22 pm

Привіт! Я недавно купував холодильник, тому можу дати кілька порад. Спочатку визначте, який обсяг вам потрібен, в залежності від розміру вашої сім'ї та звичок щодо закупівлі продуктів.
Varia.L
Varia.L

Повідомлення автор Den28 Сб Бер 04, 2023 9:28 pm

Varia.L пише:Привіт! Я недавно купував холодильник, тому можу дати кілька порад. Спочатку визначте, який обсяг вам потрібен, в залежності від розміру вашої сім'ї та звичок щодо закупівлі продуктів.
Дякую за поради! А які бренди холодильників варто розглянути? Який вибрали ви для себе? Чи задоволені ним? Де купували холодильник?
Den28
Den28

Повідомлення автор Bear25 Сб Бер 04, 2023 9:36 pm

Добрий день. Зверніть увагу на клас енергоспоживання, чим вищий клас, тим менше електроенергії витрачає холодильник. Також зверніть увагу на наявність системи автоматичного розморожування, це зручно та заощаджує час та енергію. Функція No Frost в холодильниках https://zhuk.ua/kholodylnyky/ дозволяє забезпечити рівномірне охолодження і уникнути утворення нальоту льоду, що зменшує продуктивність холодильника. Я знайшов для себе в інтернет магазині Жжук холодильник Gorenje з важливими для мене функціями та прийнятною ціною.
Вибір холодильника KjRG0NcP.jpg?download=1&name=%D0%A1%D0%BA%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%88%D0%BE%D1%82%2003-03-2023%2016:20:44
Bear25
Bear25
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА
ЖИТЕЛЬ ФОРУМА

Повідомлення автор Спонсорований контент

Спонсорований контент

Повернутися до початку

- Схожі теми